Breng een café naar je bedrijf

Een teambuilding of bedrijfsevent om nooit te vergeten!

De kans dat je ooit gespeeld hebt op een voetbaltafel, dartsbord of pooltafel van Tom en Rudi Amusementstoestellen, is heel groot. De 2 leveren al sinds jaar en dag caféspelen aan horecazaken uit het ganse land. En sinds kort kan je ook op hen beroep doen voor een teambuilding. Zo kan jij échte caféspelen voor enkele uren naar je bedrijf laten brengen.

Ideaal voor de teamspirit

De tijd dat pooltafels of kickertafels enkel in hippe webbedrijven, start-ups en co-workings staan, is voltooid verleden tijd. Bedrijven beginnen steeds meer het belang van ontspanning in te zien, en zorgen voor een pooltafel of dartsbord. De zogenaamde caféspelen zorgen ervoor dat medewerkers bewegen én zich amuseren tijdens de werkuren. Daardoor zijn ze fitter, en worden ze minder ziek.

Het is dus logisch dat de ondernemers willen inspelen op bedrijven. Met Take 5 and Play willen ze niet alleen hun caféspelen verkopen aan bedrijven, maar ook verhuren voor een korte periode. Zo kan je voor je teambuilding van jouw bedrijf een echt café maken. Wedden dat je zal scoren?

Veel meer dan een “sjotterbak”

Tom en Rudi staan bekend om hun voetbaltafels. Toch gaan zij nog veel verder voor jouw teambuilding. Zo kan jij onder andere kiezen voor:

  • Een tafelvoetbaltornooi
  • Een dartstornooi
  • Een poolwedstrijd
  • Airhockeygames
  • Een game-avond met verschillende games

En net zoals dat bij echte spelen ook het geval is, krijgt jouw team de kans om mooie prijzen te winnen tijdens deze tornooien.

De Olympische Caféspelen

En alsof dat nog niet genoeg is, bekijken de twee ondernemers het ook groots. Ze riepen een tijdje geleden de zogenaamde “reuzegames” in het leven. Denk maar aan een levend potje tafelvoetbal, een gigantische darts, een meterslange pooltafel, … En mocht jouw team iets minder graag op café gaan, kunnen ze kiezen voor een XL-vier-op-een-rij, een levensgrote Mikado, Schaken of Domino op groot formaat.

Benieuwd naar meer?

Wil jij de unieke cafésfeer voor enkele uren naar je bedrijf brengen? Bekijk dan snel de pagina van Tom en Rudi, en verwen je team met unieke caféspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *