Hier zijn ze dan: de ultieme tips voor een perfecte profielpagina

Heel wat teambuildingorganisaties voegden ondertussen hun activiteiten toe op ons platform. Heb je dat nog niet gedaan? Dan volg je best deze tips!

Eindelijk hebben we ze gepasseerd: de kaap van 150 aanvragen via ons platform. Ondertussen zijn er dus al heel wat offertes de deur uit en werd het tijd om eens te kijken naar de best-presterende pagina’s. We namen alle profielen onder de loep, en geven je graag enkele tips om je profiel nog beter te maken.

1. Gebruik minimaal 3 foto’s van goeie kwaliteit

“You’ll never get a second chance to make a first impression”, klinkt het vaak. Wanneer bezoekers op jouw profielpagina komen, zullen ze eerst en vooral foto’s zien. Je hebt ruimte om 10 foto’s toe te voegen, maar je kan ook één foto toevoegen aan je profiel. Wij raden je aan om minstens 3 actiefoto’s van hoge kwaliteit toe te voegen. Zo zal jouw activiteit er op elk toestel prachtig uitzien.

2. Zorg voor een sterke, wervende tekst

Denk hierbij vooral aan de lezer. Probeer te vertellen wat ze allemaal zullen meemaken, en probeer hem of haar te verleiden met woorden. Zorg ook voor een unieke tekst voor Teambuilding Organiseren. Op die manier versterk je je positie op ons platform, én tegelijkertijd scoort jouw pagina ook nog eens beter in de zoekmachines. En da’s natuurlijk heel mooi meegenomen!

3. Gebruik enkel relevante categorieën

Hier klopt het gezegde “more is less”. Duid enkel de meest relevante categorieën aan. We hebben de afgelopen maanden ontdekt dat bezoekers maar al te vaak zoeken op categorieën. Als jouw activiteit daartussen staat, maar niet strookt met de verwachtingen van de bezoeker, zal dit uitmonden in een teleurstelling. Gebruik dus enkel categorieën die voor jou van toepassing zijn.

4. Voeg een adres toe

Als de teambuilding een fysiek adres heeft, voeg dit dan ook zeker toe. Er wordt heel vaak op de kaart gekeken naar relevante teambuildings. Als je je adres toevoegt, zal jouw activiteit ook mee op die kaart verschijnen. Zorg ervoor dat je jouw teambuildingactiviteit kan laten uitlichten, en zo meer mensen aantrekt!

5. Voeg extra informatie toe

Wanneer het over extra informatie gaat, is het wel handig om zoveel mogelijk relevante informatie te geven. Geef een overzicht van de duurtijd, maak een prijsschatting per persoon, vertel of er parking aanwezig is, … Zo verklein je misschien het aantal offerte-aanvragen een beetje, maar krijg je wel enkel relevante aanvragen.

Heb je nog geen profiel op Teambuilding Organiseren? Maak er dan nu (gratis) één aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *