Dit zijn dé ideale teambuildings voor een grote groep

Ga je teambuilden met een grote groep? Dan zijn deze teambuildingactiviteiten ideaal!

Vorige week gaven we jullie een overzicht van teambuildings die ideaal zijn voor kleinere groepen. Maar ook bedrijven die met een grote groep erop uit willen trekken, hebben het niet altijd gemakkelijk bij de organisatie van hun teambuilding. Er zijn namelijk heel wat personen met wie ze rekening moeten houden.

teambuilding-grote-groep

De groep opsplitsen of één grote teambuilding?

Natuurlijk kunnen ook grote groepen aan bijna alle teambuildingactiviteiten op ons platform deelnemen. Mocht de volledige groep te groot zijn voor een bepaalde activiteit, is het meestal mogelijk om deze op te splitsen in kleinere groepjes. Toch zijn er enkele teambuildingactiviteiten die gespecialiseerd zijn in grotere groepen, waarbij het ganse team deelneemt aan de activiteit. Wij geven lichten er graag enkele uit.

Ga het lasergevecht aan

Zit jouw team vol mensen die houden van actie, maar geen fan zijn van de pijn na een potje paintball? Dan is een laserbattle ideaal als teambuilding. De actie en het avontuur van een laserbattle hoeven niet onder te doen voor een paintball, enkel de pijn blijft achterwege. Een dubbele win, die jouw team heel erg zal appreciëren!

Organiseer een gigantische workshop

Geen zin om er ver op uit te trekken? Laat de teambuilding dan tot bij jou komen! Organiseer een workshop, laat je teamleden kennismaken met iets nieuws, en dompel hen helemaal onder in een bepaalde materie. Aangezien er voor ieder wat wils is qua workshops, zal je gegarandeerd een workshop vinden die bij je team past. Denk maar aan een gin-workshops voor gin-liefhebbers, een kookworkshop voor kookfanaten, …

Trek de stad in met het ganse team

Is er binnen niet genoeg ruimte voor je volledige team? Dan moet je wel naar buiten. Neem je teamleden mee op sleeptouw, en trek met z’n allen de stad in. Gewapend met enkele attributen, kunnen jullie met z’n allen een bepaalde stad gaan ontdekken tijdens een citygame. Plezier gegarandeerd!

citytrip-antwerpen

Zijn deze teambuildings toch niet helemaal jouw ding? Op ons platform staan nog heel wat andere teambuildingactiviteiten, die zowel voor grote als kleine groepen ideaal zijn!

1 reactie

  1. Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it
    from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements
    would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme.

    Thank you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *