Deze teambuildingactiviteiten zijn ideaal tijdens de winter

De winter is in het land, zoveel is duidelijk. De temperaturen schommelen tegen het vriespunt, 's ochtends zijn steeds meer mensen hun autoruiten aan het krabben en de dagen zijn een pak korter. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet aan je team moet werken, integendeel!

Teambuilden in de winter

Tijdens de winter is het extra belangrijk om aan de sfeer binnen je team te werken. De Oudejaarsrush is net achterwege, de dagen zijn korter en mensen zijn sneller moe. Ideaal dus om de band tussen je teamleden opnieuw te verbeteren. En dat kan op heel wat verschillende manieren.

Escape game

Escape Games (zoals die van Locked) zijn hot in teambuildingland, en terecht. Laat het volledige team opsluiten, en zorg ervoor dat ze een paar uur moeten samenwerken om terug naar buiten te geraken. Wedden dat de groepsdynamiek nog beter zal zijn?

Indoor paintball

Paintball staat bekend als een ideaal buitenspel. Maar wist je dat er op heel wat locaties ook indoor kan paintballen? Wanneer je dus van plan bent om je team in de winter een zomerse teambuilding te laten doen, dan is Indoor Paintball ideaal voor jou!

Een indoor workshop

Een workshop binnen is altijd een goed idee. Probeer zelf met je bedrijf een cocktailworkshop, beleef een echte hangover of laat drones je bedrijf innemen. Een indoor workshop zorgt voor heel wat warmte tijdens deze koude dagen.

Trek erop uit in de winter!

Wil je jouw team weghalen uit de alledaagse sleur? Twijfel niet langer, en ontdek verschillende indoor teambuildingactiviteiten die jij tijdens de wintermaanden kunt doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *