Dit zijn de teambuildingstrends van 2017!

De scheurkalender van 2016 telt nog maar enkele blaadjes, en heel wat mensen maken zich op voor de jaarwisseling. 2017 belooft een spannend en kleurrijk jaar te worden, ook wanneer we kijken naar de trends in teambuildingactiviteiten.

Waarschijnlijk gaan ook jij en je collega’s op teambuilding in 2017. Wil je je teamgenoten echt verbazen tijdens het nieuwe jaar? Dan zijn deze trends in teambuildingactiviteiten zeker en vast een must in 2017!

Cocktailworkshop
Hebben je collega’s ambitie om de wereld van cocktails te verkennen? Of wil je zelf cocktails maken zoals Tom Cruise in “Cocktail”? Dan is een cocktailworkshop een ideale teambuilding. Mixen, shaken en pouren, … Je leert er alle skills van een echte bartender. Of zijn jij en je team echte gin-tonic-fans? Dan scoor je gegarandeerd met een gin-workshop!

Drones, VR en nieuwe technologieën
Drones en VR, iets voor in de films? Nee hoor. Vanaf nu kunnen jij en je collega’s zich verdiepen in de wereld van Virtual Reality (VR), of leren jullie vliegen met een drone. Kies voor een spannende race of een innemende wereld in de Drones & VR-workshop.

teambuilding-trend-2017
Actie op het water
Actieve teambuildings staan veelal bekend als hindernissenparcours waar jij en je collega’s zuchtend doorkomen. Laat de stoere watersurfer in je loskomen, en neem een spoedcursus waterskiën of wakeboarden.

Toch op zoek naar iets anders?

Ben je nog op zoek naar een geweldige teambuildingactiviteit om in 2017 het verschil te maken? Of wil je eerder iets wat bij jou en je teamleden past? Laat je inspireren door alle teambuildingactiviteiten in onze database!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *