Wat gebeurde er met Teambuilding Organiseren tijdens de zomer?

Vlak voor de grote vakantie begon, kondigden we het al aan: tijdens de zomermaanden zouden we Teambuilding Organiseren onder handen nemen.

We analyseerden onze cijfers, legden onze pijnpunten bloot, gingen op zoek naar heel wat nieuwe opportuniteiten, … Kortom: we wilden ervoor zorgen dat nog meer mensen nog vaker een teambuilding zouden vinden en boeken. Maar wat is er nu eigenlijk veranderd?

Een nieuwe insteek voor Tim

Onze chatbot Tim was tijdens de eerste helft van het jaar bijzonder populair. Hij stelt gerichte vragen aan mensen (voornamelijk HR- en eventmanagers) en stuurt hen in de richting van de perfecte teambuilding. Toch merkten we dat Tim geregeld in de steek werd gelaten. Daarom veranderden we onze teksten, voegden we gifs en emoji’s toe en splitsten we vragen op. Op die manier wordt chatten met Tim aangenamer dan ooit tevoren!

De homepagina werd onder handen genomen

Het is je misschien meteen opgevallen: onze homepagina ziet er iets anders uit. De bovenkant werd serieus onder handen genomen, en daarnaast voerden we tal van kleine werken uit om teambuildings beter in de kijker te zetten. De zoekfunctie werd verbeterd, populaire teambuildings werden in de kijker gezet én de link met profielpagina’s is beter dan ooit.

Lichte aanpassingen op de profielpagina’s

Een iets subtielere aanpassing speelt zich af op de profielpagina’s van Teambuilding Organiseren. Daar werd informatie samengevoegd en optimaliseerden we de foto’s bovenaan. Tegelijkertijd hebben we ook heel wat nieuwe detail-icoontjes toegevoegd. Op die manier wordt de belangrijkste informatie van een teambuilding (aantal personen, parkeermogelijkheden, budget, …) beter in de kijker gezet.

The best is yet to come

Je merkt het al: tijdens de zomermaanden hebben we niet stilgezeten. En da’s lang nog niet alles! We maakten een groot plan op om tijdens het najaar nog meer optimalisaties aan ons platform te doen.

Wil jij als eerste meegenieten van deze verbeteringen? Bekijk dan meteen onze pakketten!

2 reacties

  1. Hi to all, how is all, I think every one is getting more from this web site, and your
    views are fastidious in support of new users.

  2. I’m not certain where you’re getting your info, but good topic.
    I must spend a while learning more or working out more.
    Thank you for excellent information I used to be on the lookout for
    this information for my mission.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *