Daar is de lente! Wat doe je met je teambuilding?

Eindelijk is de lente in het land! Maar... wat doe je met je teambuilding?

De vogels trekken stilaan terug richting België, de blaadjes beginnen weer aan de bomen te groeien en mensen komen meer buiten. Kortom: de lente is weer in het land! Nu het zomers leven weer stilaan op gang komt, is de tijd aangebroken voor een nieuwe teambuilding. Maar… wat voor teambuilding is ideaal in de lente?

1. Teambuilden aan de zee

Het spreekt voor zich: de eerste zonnestralen, daar moeten we zoveel mogelijk van genieten. En waar in België kan je dat beter dan aan de kust? Laat je volledig gaan op het strand,  trek erop uit in een zeilwagen of laat je collega’s ver achter je in een go-cart. En vergeet niet om met z’n allen even uit te waaien op het strand!lente teambuilding

2. Ontdek de stad met een citygame

De lente is de ideale periode om in de stad te vertoeven. Je kan kiezen voor de gekende plekjes, of je kan op een originele manier een nieuwe stad gaan verkennen. Wie voor de laatste oplossing kiest, zal vast en zeker houden van citygames. Je trekt erop uit met het ganse team, en ontdekt samen verborgen plekjes in de stad. Welke stad je zal ontdekken, dat bepaal je helemaal zelf!

3. Of Speel op veilig

Ben je niet 100% overtuigd van het Belgische lenteweer, en speel je liever op veilig? Dan kan je gerust ook nog even binnen blijven voor je teambuilding. Al hoeft dat natuurlijk niet in een winterse sfeer, maar kan je de zomer tot bij jou laten komen. Ontdek alles over gin-tonic of maak een zomers gerecht. Succes verzekerd!

Liever iets anders in de lente?

Ben je nog op zoek naar een andere teambuilding voor de lente? Dan is het zeker en vast de moeite om onze outdoor– of actieve teambuildings te bekijken. Wedden dat je de geknipte lenteteambuilding zal vinden?

1 reactie

  1. Your method of describing all in this piece of writing is truly
    fastidious, every one be capable of simply understand it, Thanks
    a lot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *