Dit zijn dé ideale teambuildings voor kleine groepen

Trek je er binnenkort met het hele team op uit, maar bestaat dat team maar uit enkele personen? Geen probleem.

Zelfs wanneer je samenwerkt met maar enkele collega’s, zijn teambuildings een aanrader. Het is een manier om je nauwe collega’s nog beter te leren kennen, en jullie (professionele) band nog meer te verstevigen. Maar… welke teambuildings zijn geschikt voor kleinere groepen?

Kan ik iedere teambuilding met een kleine groep doen?

Heb je een droomteambuilding gevonden, maar denk je dat jouw groep te klein zal zijn? Die kans is ook vrij klein, want 90% van de teambuildings die je vindt op ons platform zijn ook geschikt voor kleinere teams. Toch zijn er enkele uitschieters, die kleinere groepen met open armen zullen ontvangen. Wij sommen ze even voor je op!

Laat je opsluiten in een escape room

Escape games zijn al een hele tijd hot in teambuildingland. Terecht ook, want het is de ideale manier om de zwakke en sterke punten van je teamleden beter te leren kennen. Tegelijkertijd moet je ook écht samenwerken om te ontsnappen uit de escape room. Wanneer je met meerdere mensen bent, moet je team meestal opsplitsen in verschillende groepjes. Escape games zijn dus ook ideaal voor kleinere groepen!

Gooi alle remmen los tijdens een slipcursus

Een klein team moet je heel goed koesteren. Wanneer iemand in je bedrijf (tijdelijk) wegvalt, zit het ganse team met een groot probleem. Probeer hen dus te beschermen, zelfs wanneer ze niet aan het werk zijn. Een slipcursus verhoogt niet alleen de alertheid op de baan, maar laat hen ook heer en meester over noodsituaties worden. Wedden dat je kleine team de slipcursus als teambuilding zal appreciëren?

Smijt je team in het water

Een kleine groep die vooral bestaat uit waterratten en zwemfanaten? Dan is het aangeraden om hen een originele teambuilding op het water te geven. Zo zijn ze voor een keer niet in het klassieke zwembad, maar doen ze wat ze graag doen samen met de collega’s. Neem je teamleden mee naar een kabelpark, en laat ze wakeboarden of waterskiën. Gegarandeerd een teambuilding die niet in het water zal vallen!

Toch geen teambuilding gevonden, maar wil je er samen met je kleine team op uit? Bekijk ons hele aanbod van teambuildings voor grote en kleine teams!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *