Een teambuilding in de herfst? Dan zijn deze teambuildings ideaal

Het is zover: de herfst is officieel aangebroken.

Sommige mensen noemen deze periode de mooiste tijd van het jaar, anderen hebben een hekel aan het vallen van de bladeren. Hoe je het ook draait of keert: de herfst is een heel interessante periode. Zeker voor wie op teambuilding wil trekken!

Op teambuilding in de herfst

Als we je één ding kunnen garanderen over het weer in de herfst, dan is het wel dat er absoluut geen garanties zijn over het herfstweer. Sommige herfstdagen zijn zonnig en (redelijk) warm, andere herfstdagen zijn koud en regenachtig. Daarom kies je best voor een neutrale teambuilding, die niet (te) afhankelijk is van het weer.

Wij gingen op zoek naar de ideale teambuildings in de herfstperiode.

 1. Ontsnap van de dagelijkse sleur
  Tijdens deze koudere periode van het jaar is een escape room de place to be om even te ontsnappen aan de dagelijkse sfeer. Je blijft gegarandeerd droog én het ganse team amuseert zich ten top!
 2. Een outdoor activiteit die ook binnen kan
  Heb je al heimwee naar de zomerse activiteiten, of heb je tijdens de zomer geen teambuilding kunnen plannen? Dan moet je misschien nu kiezen voor een outdoor activiteit die je ook binnen kan doen. Een indoor paintball, bijvoorbeeld!
 3. Leer iets bij
  Nu we toch met z’n allen een ganse tijd binnen moeten zitten, is het misschien de ideale periode om een workshop te volgen. Denk maar aan een bier– of een gin-workshop, die jou al meteen klaarstomen voor volgende zomer!
 4. Golfen in de stad
  Wil je nog snel de stad intrekken met het volledige team? Dan is de herfst ideaal om met z’n allen te gaan city golfen. Ontdek al het moois van de herfstige stad tijdens een leuke uitstap met het team.
 5. Of… wees klaar voor de modder
  Tsja, we kunnen er niet onderuit: de herfst is ideaal voor wie vuil wil worden. Maak jij deel uit van een team dat niet bang is van een spatje modder of een regenbui? Dan is het misschien wel een idee om met een bugxter de bossen in te trekken. Succes (en vuile kleren) verzekerd!

Een andere teambuilding tijdens de herfst?

Niet gevonden wat je zoekt, maar kriebelt het nog steeds om er met het ganse team op uit te trekken? Neem eens een kijkje in ons overzicht, je vindt gegarandeerd de juiste teambuilding voor het najaar!

3 reacties

 1. I need to to thank you for this very good read!! I absolutely loved every little bit of it.

  I’ve got you book-marked to check out new things
  you post…

 2. Hi there, every time i used to check web site posts here
  early in the dawn, since i enjoy to learn more and more.

 3. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that
  I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your
  rss feed and I hope you write again very soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *