“Wat zouden we dit jaar als teambuilding doen?” Het is een vraag die in heel wat bedrijven gesteld wordt. Ze zijn op zoek naar een creatieve, leuke en motiverende teambuilding die bij hun bedrijf en hun imago past. En vanaf nu… hebben ze die in een mum van tijd gevonden!

Een one-stop-shop voor bedrijven

Een goeie teambuilding organiseren? Daar komt veel meer bij kijken dan je op het eerste zicht zou denken. Je moet op zoek gaan naar de juiste datum, een teambuilding vinden die bij jouw team past, een restaurant, … Allemaal zaken waarmee wij je met veel plezier helpen.

Maar… Hoe zit het nu eigenlijk met de voorbereiding van een teambuilding? Hoe weet je of een activiteit past bij je onderneming? En waarom zou je in godsnaam zo’n bedrijfsuitstap plannen? Laat je informeren en inspireren op onze blog!

En een betaalbare oplossing voor teambuildinglocaties

Heel wat teambuildinglocaties betalen zich blauw aan advertentiekosten, proberen boven de concurrenten uit te vallen en steken heel wat tijd in marketing. Vanaf nu is dat volledig verleden tijd. Als teambuildinglocatie hoef jij enkel je locatie toe te voegen, en klaar.

Teambuildingorganiseren.be doet de rest. Wij zorgen voor marketing en trekken de juiste doelgroepen aan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat jij offerteaanvragen krijgt van mensen die bij jou passen.

Wil je je teambuildinglocatie laten opvallen bij Teambuildingorganiseren.be? Ontdek onze verschillende pakketten en zet je locatie vandaag nog in de kijker!

teambuilding-organiseren

Heb je nog vragen?

Teambuildingorganiseren.be is een initiatief van
Jenthe Blockx | Ondernemingsnummer BE0628.700.352
GSM: 0497 29 10 61
E-mail: jenthe@teambuildingorganiseren.be