Klaar voor de teambuilding? Deze muziek kan je helpen!

Je voorbereiden voor de teambuilding? Wij maakten een ultieme lijst met ideale muziek!

Een hele tijd geleden verscheen op HLN.be een artikel over muziek op de werkvloer. Maar… wist je dat muziek ook ideaal is om je voor te bereiden op de volgende teambuilding? Sterker zelfs: de juiste nummers kunnen de sfeer van je bedrijfsuitstap maken of kraken. Daarom creëerden wij een Spotify-playlist met nummers die je in een mum van tijd in een teambuildingspirit krijgen.

Teambuilding-muziek

Gevarieerde muziek voor je teambuilding

Zoals je meteen zal merken, is onze teambuilding-playlist een mooie mix tussen klassieke nummers (want zeg nu zelf, ‘Eye of the Tiger’ is onmisbaar in zo’n lijst). Tegelijkertijd staken we er ook enkele minder bekende nummers in. Heel gevarieerd, maar toch hebben de nummers één gelijkenis: stuk voor stuk zijn het songs die je teambuiding-mood zullen aanzwengelen.

Een lijst in beweging

Natuurlijk zal deze huidige lijst niet voor altijd de ideale muziek voor je teambuilding zijn. Daarom voegen we geregeld nieuwe nummers toe, en wisselen we huidige nummers met andere songs. En daarvoor zouden we graag jullie input hebben! Welk nummer is volgens jou onmisbaar om je klaar te maken voor de teambuilding?

1 reactie

  1. Timothy

    NO stress – Laurent wolf
    Toplijst dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *