Maak kennis met Tim

Jouw partner-in-crime bij de organisatie van je volgende teambuilding

Dat je bij ons terecht kan voor de organisatie van je volgende teambuilding, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Toch zetten we alles op alles om die organisatie zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom lanceerden we Tim, ‘s werelds allereerste chatbot voor teambuildings.

De zoektocht naar de ideale teambuilding

Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar een originele teambuilding. Wanneer we gaan kijken naar de data van onze website, is het vaak moeilijk om die originele teambuildings in 1-2-3 te vinden. Er wordt daardoor nog al te vaak teruggegrepen naar de klassieke oplossingen, die de meeste werknemers al kennen. Daarom creëerden wij Tim, een chatbot die gerichte vragen stelt, en samen met jou op zoek gaat naar de ideale teambuilding.

Het einde van de website?

Chatbots zijn een relatief nieuwe functie in Facebook Messenger. Iemand stelt een vraag aan een zogenaamde bot, die dan onmiddellijk op zoek gaat naar het juiste antwoord. Omdat wij constant op zoek gaan naar nieuwe digitale opportuniteiten, lijkt een chatbot voor teambuildings onmisbaar.

tim

De komst van Tim betekent niet dat we onze website zullen laten verkommeren, integendeel. Tim is het verlengde van onze website, en is ideaal om een nieuw, jonger doelpubliek te helpen op een simpele en bijzonder toegankelijke manier.

De toekomst van Tim

Op dit ogenblik staat Tim nog in zijn kinderschoenen. Toch is het de bedoeling om Tim in de toekomst te laten groeien. Zo willen we mettertijd meer teambuildings toevoegen, en constant op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden om de zoektocht naar een teambuilding te vergemakkelijken. Wordt dus gegarandeerd vervolgd…

Wil je meer ontdekken over ’s werelds eerste chatbot voor teambuildings? We gaven hem speciaal een eigen website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *