Waarom teambuildingorganisatoren vanaf nu ons platform gratis kunnen gebruiken

Wie Teambuilding Organiseren de afgelopen weken volgde, kon er haast niet naast kijken.

Er werden heel wat aanpassingen uitgevoerd, nieuwe functionaliteiten toegevoegd en de bestaande pakketten voor teambuildingorganisaties werden herbekeken. Sterker zelfs, we voegden er een splinternieuw pakket aan toe. Voortaan kunnen organisatoren kiezen voor het gratis pakket. Wat het inhoudt en waarom we dat pakket in het leven roepen? Dat leggen we je graag uit!

Gratis en voor niets

Een gratis plaats op een snelgroeiend platform, het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch kunnen we je met de hand op het hart beloven dat organisatoren die kiezen voor dit pakket, helemaal niets moeten betalen voor hun plaats op Teambuilding Organiseren. Wie kiest voor het gratis pakket, krijgt:

  • Een volledig aanpasbaar profiel op ons platform,
  • De mogelijkheid om een uitgebreide doelgroep te overtuigen,
  • Een flexibele plaats die ze zelf beheren, zonder addertjes onder het gras.

Op zoek naar meer? Organisatoren die hun teambuilding nog beter in de kijker willen zetten of beroep willen doen op onze kant-en-klare offertetool, kunnen nog altijd rekenen op onze andere twee pakketten.

teambuilding gratis

Waarom zo’n gratis pakket?

Natuurlijk hebben we niet zomaar beslist om een gratis oplossing voor teambuildings te lanceren. We vroegen de input van enkele experts en gebruikers, en deden deze aanpassing om twee verschillende redenen.

De ideale manier om de meerwaarde te ontdekken

De eerste reden is waarschijnlijk ook de meest logische. Als start-up in de teambuildingwereld is een gratis pakket dé ideale oplossing om ons beter te leren kennen. Op die manier leren organisatoren meteen de meerwaarde van teambuildingorganiseren.be kennen, zonder dat ze daarvoor diep in hun portefeuille moeten tasten.

Een oplossing voor werkelijk iedere teambuilding

Toen we net begonnen met teambuildingorganiseren.be, hadden we maar één doel voor ogen: “Een perfecte marketingoplossing voor iedere teambuildingactiviteit.” Door een plan van 0 euro toe te voegen, hebben we ook de perfecte mix gevonden. Zet je als teambuildingorganisator je eerste stappen? Dan is het bijzonder belangrijk om iedere euro twee keer om te draaien. Natuurlijk willen we ook hen de kans geven om op ons platform te staan en te genieten van die extra aandacht.

Wil je zelf genieten van zo’n gratis plaats op ons platform? Maak dan meteen je profiel aan!

Gebruikers betalen helemaal niks

En, wat verandert dat gratis plan nog? Helemaal niks! We zijn niet van plan om jullie te overladen met advertenties of met addertjes onder het gras. De gebruikers van Teambuilding Organiseren betalen nog steeds 0 euro voor hun offerteaanvragen, terwijl de teambuildingorganisaties een plan kunnen kiezen dat volledig bij hun noden én wensen past.

1 reactie

  1. Pingback:Een succesvol jaar voor Teambuilding Organiseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *