Een groei waarvan ook jij, als teambuildingorganisator, de vruchten van kan plukken. Waarom we daar zo zeker van zijn? Wel:

1. Een orkaan in teambuildingland

Toen we net begonnen met Teambuilding Organiseren, wilden we vooral een frisse wind in teambuildingland zijn. Op enkele maanden tijd groeide die frisse wind uit tot een stevige orkaan. Na de lancering van ons platform, begon het hele verhaal pas. En dat was te merken op verschillende manieren:

  • Onze (nog steeds) fors stijgende positie in alle zoekmachines;
  • Een groei in het aantal bezoekers, dat in maart de kaap van 5000 per maand nét niet heeft overschreden;
  • Tijdens de laatste maand 15 keer meer offerteaanvragen dan tijdens de eerste 4 maanden;
  • Tim, de allereerste chatbot om de juiste teambuilding te vinden, werd al door meer dan 500 mensen gebruikt.

Kortom: Teambuilding Organiseren werd een verhaal waar ze bij Pub en Made In Antwerpen van smulden!

Hoera, we staan op pub.be! ?

Een bericht gedeeld door Teambuildingorganiseren.be (@teambuildingorganiseren) op

2. De juiste doelgroep tegen minder kosten

Wist je dat 86(!) procent van al onze bezoekers uit de HR-, event- of marketingsector komt? We mogen dus gerust zeggen dat we de juiste doelgroepen aantrekken, en hen tot bij de juiste teambuilding brengen. Hoe we dat doen? Op verschillende manieren:

  • Onze blogs en sociale media (Facebook, Instagram) trekken heel wat nieuwe bezoekers aan
  • Tim, ’s werelds allereerste chatbot voor teambuildings, gaat samen met jou op zoek naar de geknipte teambuilding
  • We hadden het eerder al over onze stijgende zoekpositie. Maar wist je dat we daarbovenop ook adverteren op Google en Facebook? Zo brengen we heel wat nieuwe bezoekers tot bij ons
  • Daarbovenop is er ook de sterke groei van onze maildatabase, die op geregelde basis een mix ontvangen van nieuwe activiteiten én inspiratie voor hun volgende teambuilding.

Kortom: de juiste mensen tot bij jou brengen? Daarvoor hoef jij absoluut geen zotte (marketing)kosten te doen, laat dat maar aan ons over!

3. En het beste van al: het is (ook) gratis!

We vertelden jullie eerder al dat we flink schroefden aan onze website. De laatste kleine schoonheidsfoutjes werden eruit gefilterd, we voegden nieuwe functionaliteiten toe, verwijderden overbodige extra’s, … en het beste van al: we pasten onze lidmaatschappen aan! Zo veranderden we de inhoud van onze lidmaatschappen, én voegden we er een gratis ledenpakket aan toe. Lang verhaal kort: er is nu helemaal niets meer dat je tegenhoudt om lid te worden van Teambuilding Organiseren!

Bekijk nu onze verschillende lidmaatschappen, en kies meteen het pakket dat het beste bij jou past!