Rob van Dipten

TEAMBUILDING ROOFVOGELS; kom oog in oog met roofvogels en uilen

Deze teambuilding workshop is ontstaan vanuit een gedeelde visie op de bewustwording die roofvogels aan mensen kunnen bieden. De meester valkeniers hebben jarenlange ervaring en gebruiken hun passie voor roofvogels om menselijke gedragspatronen te weerspiegelen.

De valkenier communiceert met zijn vogels op een wijze die het beste bij elke vogel past. Alleen op deze manier zijn zij in staat de vogel te ontwikkelen. Bij mensen is het niet anders. In deze workshop wordt de verbinding gelegd tussen het natuurlijke gedrag van de roofvogels en n het natuurlijke gedrag van u en uw collega’s. Elementen die u in deze teambuilding met roofvogels terug vindt zijn communicatie, leiding geven, creativiteit, inventiviteit, inschattingsvermogen.

Teambuilding met roofvogels van ongeveer 2 a 3 uur waarbij de deelnemers naast een aantal opdrachten ook zelf met de roofvogels & uilen gaan vliegen.
Samenwerking, communicatie, geduld en leidinggeven zijn niet alleen essentieel binnen een bedrijf maar ook bij het valkenieren.
Zie uw eigen kwaliteiten en die van uw collega’s in een heel ander licht.

Vraag een offerte aan!