Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas)

De enige Escape Room met een kamer geschikt voor 10 personen

Bent u op zoek naar de ideale teambuildingsactiviteit?

Dan zit je bij Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas) op de juiste plaats. Een escape room is het perfecte middel om de teamspirit te verbeteren en eventueel nieuwe collega’s sneller te laten integreren. De tijdsdruk en de spannende sfeer zorgen ervoor dat deelnemers helemaal opgaan in het spel en zich genoodzaakt voelen om op elkaar te vertrouwen en tegelijkertijd plezier te hebben.

Een escape room heeft als grote voordeel dat je vooral je hersenen moet gebruiken; terwijl je bij de meeste teambuildingsactiviteiten vooral fysiek bezig bent. In een escape room wordt alles getest wat er op de werkvloer van je verwacht wordt:

Werknemers moeten elkaar vertrouwen in een escape room en open en eerlijk communiceren met elkaar, want om uit de kamer te kunnen ontsnappen heb je elkaar nodig.
Ook wordt de stressbestendigheid getest: je hebt immers maar 60 min om te ontsnappen.

Deze eigenschappen heb je allemaal nodig tijdens het werk om goede resultaten te behalen en de sfeer voor iedereen prettig te houden. Je teamuitstap bij een escape room houden is een positieve manier om teambuilding te stimuleren, en het is daarnaast ook een leuk spel voor de spelers.

In onze escape room kunnen maximaal 10 mensen tegelijkertijd in een kamer spelen, maar bij een grotere groep is het mogelijk om de groep op te splitsen. Vanaf het moment dat je in de kamer binnenkomt, wordt je volledig onderdompelt in een andere wereld.

U kan gerust zijn: onze kamer is ruim, niet schrikaanjagend en vraagt geen fysieke inspanning.

Voor deelnemers die toch last zouden hebben van claustrofobie, hangt er een sleutel aan de deur indien nodig.

Gelegen in de Reinaert Galerij, in het centrum van de stad. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en goedkoop parkeren in de ondergrondse parking van de Grote Markt.

U kunt op diverse sfeervolle locaties in het centrum gezellig wat drinken of heerlijk uit eten.

De kamer reserveren kunt u via www.escaperoomvlaanderen.be

E-mail: info@escaperoomvlaanderen.be

Tot binnenkort!
Team EscapeRoomVlaanderen

Vraag een offerte aan!