De Gouden Kooi escape games

4 unieke escape rooms in centrum Mechelen

De Gouden Kooi biedt je bedrijf de mogelijkheid diverse bedrijfsinitiatieven te combineren met een escape game. Er zijn verschillende mogelijkheden: huren van onze meetingroom, teambuilding door het spelen van een escape game of deelnemen aan een training, waarbij de escape games volwaardig geïntegreerd worden in de training.

Samen met enkele collega’s word je 60 minuten lang “opgesloten” in een mysterieuze kamer. Je hebt één uur de tijd om uit deze ruimte te ontsnappen. De sleutel: een reeks interessante en gevariëerde puzzels oplossen. Samenwerking en inventiviteit zijn hiervoor cruciaal. Verder beleef je in elke ruimte een uniek verhaal. Voor even heb je het gevoel dat je de hoofdrol speelt in een spannende film! Of het verhaal al dan niet eindigt in een happy end, ligt volledig in jouw handen …

Wees gerust, de ruime kamers zijn niet angstaanjagend en vergen geen fysieke inspanning. Je teamgeest en vindingrijkheid worden daarentegen wél op de proef gesteld!

Gelegen in het beschermd monument ‘Het Godshuis’ te Mechelen, in de kern van de stad. Vlot bereikbaar met openbaar vervoer en goedkoop parkeren in een randparking (Zandpoortvest 2) op 5 minuten wandelafstand. Op nog eens 5 minuten bent u op de Grote Markt, het kloppend hart van Mechelen.

Vraag een offerte aan!

Gerechtstraat 10
Mechelen 2800 Vlaanderen BE
De route opvragen