Out of the Box Escape Games

"De eerste teambuilding die iedereen leuk vond" !

Klaar om te daveren van de spanning, gieren van het lachen en roepen van Eureka?

WAT?
Achter elk van onze gekleurde deurtjes schuilt een kamer met een heel eigen verhaal. Vanaf dat de deur opengaat, word je ondergedompeld in een nieuwe wereld. Je waant je in een scène van een film en alle items in de kamer maken op één of andere manier deel uit van het spel. 
 
Je komt terecht in een groot spel zonder instructies. Het is vooral geen quiz of aaneenschakeling van raadsels of rebussen. Alles draait rond alert zijn, samenwerken, overleggen en analytisch denken. En vooral niet bij de pakken blijven zitten. De escape games zijn uniek en professioneel opgevat, en zitten vol snufjes en onverwachte wendingen. Het wordt een uur van verrassingen en adrenaline. Ideaal als vriendenuitje of teambuilding.
​​
CAPACITEIT?
Teams van 2-40 personen kunnen tegelijk deelnemen.  Je speelt dan tegelijkertijd in teams van max 6 pers  in een verschillende box. Ieder team probeert zo snel mogelijk de code van de deur te kraken. De boxen bevatten telkens een ander spel maar de moeilijkheidsgraad is gelijk. Het team dat het best samenwerkt, ontsnapt het eerst.

Teams groter dan 40 personen kunnen opsplitsen en een deel van de groep kan deelnemen aan Citypolis, ons nieuw paradepaardje.
We kunnen activiteiten ter plaatse voorzien voor groepen tot 80 personen. 


​​
GEEN REDEN TOT PANIEK!
Inderdaad, we sluiten je op! Maar geen paniek: Onze boxen zijn uitgerust met airco en bevatten geen nauwe doorgangen, je komt terecht in een grote, verluchte en verlichte ruimte (enkel het spel Cargo Clandestino in de orange box start in het duister), dus ook daar hoef je geen angst voor te hebben. Je kan ook steeds de box zelf verlaten zonder dat daardoor het spel stopt.  Je wordt ter plaatse ook professioneel begeleid door ons, zowel vooraf als tijdens het spel.

Tot binnenkort!

Wist je dat… al meer dan 17000 deelnemers een Out of the Box poging waagden en
al meer dan 600 bedrijven op ons beroep deden voor hun teamevent of seminarie?

Vraag een offerte aan!

Frankrijklei 119
Antwerpen 2000 Vlaanderen BE
De route opvragen